Bestemmingsplan en/of lijst vergunningen

Heeft u uw oog op een pand laten vallen? Of denkt u erover een aanbouw te plaatsen? Het bestemmingsplan vertelt u niet alleen waar gebouwd mag worden, maar ook waarvóór een gebouw gebruikt mag worden. Het bestemmingsplan wordt geleverd in combinatie met het vergunningenoverzicht. Dit pakket vertelt u onder andere:

  • Het bestemmingsdoel
  • De aangevraagde vergunningen
  • De bestemmingsregels
  • De bouwregels
  • De liggen van het perceel aan de hand van een kaart
Meer informatie
Bestemmingsplan en/of lijst vergunningen
Direct leverbaar
€ 9,95
« terug

Meer informatie

Weet wat u bouwt

Het bestemmingsplan wordt bepaald door de gemeente. Dit plan is er om overzicht en structuur te houden op de bebouwing. Zo voorkomt de gemeente dat een woonwijk langzaamaan verandert in een bedrijventerrein en zullen concurrerende bedrijven rekening met elkaar moeten houden.

Het is belangrijk u te houden aan het bestemmingsplan. Dit voorkomt een hoop teleurstelling en geregel achteraf. Voor u gaat bouwen of slopen, dient u hiervoor een vergunning voor aan te vragen. Het vergunningenoverzicht geeft aan welke vergunningen er in de desbetreffende omgeving zijn aangevraagd.

Wat is het?

Wanneer het bestemmingsplan digitaal aanwezig is, ontvangt u deze direct online samen met het vergunningenoverzicht. Het bestemmingsplan is echter niet altijd gedigitaliseerd. In dat geval zult u enkel de vergunningenlijst ontvangen. Je bestelling bestaat uit:

  • Een kaart van het gebied waarop verschillende bestemmingen zijn aangegeven.
  • De planregels: hierin staat aangegeven welk soort bebouwing en welk gebruik is toegestaan.
  • Een toelichting over de kenmerken van een gebied, de plannen die er voor het gebied zijn en hoe de plannen zijn ontstaan.

*uitzonderingsgevallen3 vragen waar dit product antwoord op geeft:

1 - Hoe kom ik achter de bestemming van een pand?
2 - Mag ik bouwen of slopen op mijn perceel?
3 - Welke vergunningen zijn er aangevraagd op mijn adres?

Klanten aan het woord:

"Het bestemmingsplan van Kadasterdata is duidelijk en geeft een helder beeld van waar ik wel en niet mag bouwen."
Steven Bos uit Schagen

"Vorig jaar wilde een nieuw bedrijfspand kopen. Dankzij Kadasterdata wist ik dat ik hier geen zaak mocht beginnen. Dit bestemmingsplan heeft mij een hoop geld bespaard"
Sjaak Trouw uit Herkingen
Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.