Bewaarschrift WOZ-waarde

Bewaarschrift WOZ-waarde

Stel, u bent het niet eens met de hoogte van  WOZ-waarde van uw woning. Waar moet u dan beginnen? Kadasterdata.nl helpt!

Als u er het idee heeft dat de WOZ-waarde van uw woning te hoog is ingeschat door de gemeente, dan is het slim om de modelmatige WOZ-waarde te berekenen. Dit geeft een eerste indruk WOZ-waarde van uw woning.

De modelmatige WOZ waarde komt tot stand door een Modelmatige woningwaardering. Op basis van deze waardering en statistische analyses kan Kadasterdata een modelmatige WOZ waarde afgegeven. Deze waarde kunt u vervolgens gebruiken als argument bij uw bezwaar op uw gemeentelijke WOZ-aanslag. Uit de praktijk blijkt dat met het WOZ waarde rapport van Kadasterdata meer kans maakt op een positieve beoordeling. Ook geeft het rapport u een eerste inschatting of bezwaar zinvol is. Als de modelmatige WOZ-waarde lager is dan de daadwerkelijke WOZ-waarde, dan is de kans aanwezig dat de gemeente de WOZ-waarde verlaagd.

Een rapport van de modelmatige WOZ-waarde opvragen kost bijna niets, terwijl u daarmee gemakkelijk enkele tientjes tot honderden euro's kunt besparen op diverse belastingen.

Direct weten wat de modelmatige WOZ-waarde van uw woning is? Vraag het  WOZ-waarderapport  aan.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.