Digitale kaart

Digitale kaart

Kadasterdata krijgt regelmatig de vraag of het mogelijk is de kadastrale kaart aan te bieden in .DXF of .DWG, om deze vervolgens te kunnen bewerken met een tekenprogramma (bijvoorbeeld AutoCad). Sinds kort bieden we de kadastrale kaart aan via een automatische koppeling!

Vele architecten, tekenbureau´s, aannemers en projectontwikkelaars gebruiken dit programma al. In het verleden was het omslachtig om deze informatie aan te vragen. Wij bieden de kadastrale kaart nu geautomatiseerd aan, zodat u deze ook buiten kantooruren kunt downloaden!

Wat krijgt u geleverd?

  • De kadastrale kaart in PDF
  • een DXF met de aparte bebouwing én
  • een DXF met de perceelsgrenzen

De 3 bestanden zijn afzonderlijk van elkaar of gezamenlijk te bewerken.

Waar kan ik de digitale kaart bestellen?

De kadastrale kaart in .DXF is exclusief verkrijgbaar voor geregistreerde klanten van Kadasterdata. U kunt u hier registreren www.kadasterdata.nl/registreren.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met het klantencontactcenter via support@kadasterdata.nl.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.