Eigendomsakte

Wilt u weten wat er wettelijk is vastgelegd over een woning? Of bent u uw eigen eigendomsakte verloren? Wij zorgen dat u uw nieuwe eigendomsakte binnen 5 minuten in ontvangst hebt, met hierin:

  • De kadastraal gerechtigde(n)
  • De plaats van het perceel
  • De oppervlakte
  • Het koopjaar
  • De koopsom
  • De zakelijke rechten
  • Eventuele belemmeringen
  • Eventuele aanvullende registraties zoals verklaringen van erfrecht
  • Direct online!
Meer informatie
Eigendomsakte
Direct leverbaar
€ 24,95
« terug

Meer informatie

Weet van wie u koopt

De eigendomsakte vertelt u hoe de actuele eigendomssituatie tot stand is gekomen. Daarnaast vindt u er hoeveel er voor de woning is betaald en wanneer de transactie is gedaan. Het bevat ook informatie over de erfrecht van het huis en woninggegevens. Ook belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van bodemverontreiniging, wordt hierin gemeld.

Meer informatie

Mogelijke belemmeringen van het huis
Zoals asbest of bodemverontreiniging. Ook verplicht herstel door de overheid of nutsbedrijven behoren tot deze belemmeringen.

Kadastrale aanduiding & omschrijving van het het kadastraal object
De kadastrale aanduiding geeft de perceelsgrenzen, het oppervlakte en de indeling aan van het perceel. Dit wordt verduidelijkt met een omschrijving van het object.

De zakelijke rechten
Het eigendomsrecht is een zogeheten zakelijk recht. Dit is ook direct het meest omvattende recht. Andere zakelijke rechten op een perceel worden ‘beperkte rechten’ genoemd.

Wat is de levertijd en wat zijn de kosten?

Na betaling ontvang jij de eigendomsakte direct per mail.

 

5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Wat is de eigendomssituatie van mijn perceel?
2 - Hoe weet ik of ik erfrecht heb op mijn huis?
3 - Hoe achterhaal ik eventuele zakelijke rechten op een pand?
4 - Waar vind ik geheime informatie over een pand?
5 - Ik wil de huidige eigenaar achterhalen, hoe doe ik dat?

Klanten aan het woord:

"Met dank aan de eigendomsakte van Kadasterdata is de ruzie met mijn buren eindelijk opgelost. Wat bleek? We hadden beide recht op overpad."
Tom Dissel uit Heerenveen

"Ik was mijn eigendomsakte kwijt en had hem diezelfde middag nog nodig. Na bestellen bij Kadasterdata had ik de akte binnen 2 minuten in mijn mail."
Heleen de Borst uit Arnhem

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.