Eigendomsakte kwijt

Eigendomsakte kwijt

Het kan u zomaar overkomen dat u uw eigendomsakte kwijt raakt. En nu zult u zich afvragen? Bij een verhuizing bent u altijd zuinig op uw spullen, maar het kan voorkomen dat u helaas uw eigendomsakte kwijt bent geraakt. In dat geval is er geen reden voor paniek.

Digitale eigendomsakte

Elke akte wordt tegenwoordig namelijk digitaal bewaard en is voor iedereen opvraagbaar. De laatst gepasseerde akte is vaak de akte van levering. In deze akte vindt u alle belangrijke informatie. Denk hierbij aan de huidige eigenaar en de voorwaarden. Vaak staan hier ook de erfdienstbaarheden in beschreven. Denk bijvoorbeeld aan recht van overpad. Indien dit geregistreerd is door de notaris in kwestie, komt dit naar voren in de betreffende akte.

Een eigendomsakte is heel nuttig. Hierin staan alle notariële zaken welke gepasseerd zijn bij de notaris. Aan de hand van de gegevens uit de akte kunt u bijvoorbeeld de beschikkingsbevoegdheden onderzoeken.

Kadasterdata biedt een kopie van de laatst bekende akte aan. Deze is vrij eenvoudig en gemakkelijk opvraagbaar via ons aanvraagformulier. Na invulling krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons supportafdeling. Zij zullen voor u de akte opvragen en uitleveren. Wanneer u uw eigendomsakte kwijt bent is er dus geen reden voor paniek. Kadasterdata.nl helpt u! Ook wanneer u vragen heeft kunt u bij ons terecht. Neem direct contact op.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.