Uittreksel hypotheekakte

Wilt u weten of er ruimte is om te onderhandelen over de vraagprijs? Dan kan het uittreksel hypotheekakte van pas komen. Deze vertelt u of er een hoge hypotheek op het huis rust en of de woning wellicht hypotheekvrij is. Het uittreksel vermeldt daarnaast:

  • De hoofdsom van de hypotheek
  • De schuldeiser(s)
  • De hypotheekhouder 
  • Of het jou ruimte biedt voor onderhandelingen
  • En dat direct online!
Meer informatie
Uittreksel hypotheekakte
Direct leverbaar
€ 14,95
« terug

Meer informatie

Weet waarmee u onderhandelt

Wilt u een pand kopen? En zoek je ruimte om te onderhandelen? Dan kan het uittreksel hypotheekakte u uitkomst bieden. Deze vertelt u namelijk wat voor hypotheek er op de woning rust. Heeft het pand een hoge hypotheek, dan zal er minder ruimte zijn om te onderhandelen. De huidige eigenaar wil in dat geval namelijk zo veel mogelijk voor zijn woning. Wanneer de woning hypotheekvrij is, is er juist wél ruimte voor onderhandelingen. 

Wat is het?

Een hypotheekakte is de overeenkomst tussen de hypotheeknemer, vaak de bank, en de hypotheekgever: de eigenaar. Het uittreksel bevat de meest efficiënte informatie uit deze akte, waaronder: 

  • De namen van de schuldeisers
  • De hoofdsom van de hypotheek
  • En de hoogte van de hypotheekrente
  • Het zakelijk recht waar de hypotheek betrekking op heeft
  • De datum van inschrijving door de notaris in de registers


Wat is de levertijd?

Na betaling ontvangt u het uittreksel van de hypotheekakte direct online.

  

3 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Hoe kom ik achter de hoogte van een hypotheek?
2 - Biedt de hypotheek ruimte om te onderhandelen
3 - Wie zijn de schuldeisers van een pand?

Klanten aan het woord:

"De producten van Kadasterdata zorgden ervoor dat ik goede standpunten had en daarmee ruimte had om te onderhandelen. Zo kreeg ik €40.000 van de vraagprijs af!"
Michelle Tieman uit Veenendaal

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.