Ik wil een huis kopen

U wilt een weloverwogen keuze maken voor u een huis koopt. Want uw huis is meer dan een stapel stenen. Wij verzamelen voor u de meest relevante info.

Meer informatie
Ik wil een huis kopen
Direct leverbaar
€ 39,95
« terug

Meer informatie

Weet waar u aan begint

U wilt een huis of pand kopen. Misschien gaat u samenwonen of wilt u gelijkvloers gaan wonen? Of passen al uw medewerkers niet meer in één pand? Hoe dan ook: Uw toekomstige onderkomen is voor u meer dan een stapel stenen.

Voordat u een handtekening zet, wilt u zeker zijn van uw zaak. Wij stellen voor u een pakket samen met de meest relevante info. De kadastrale kaart vertelt u waar uw tuin stopt en die van uw buurman begint. En wilt u weten hoeveel uw paleis werkelijk waard is én hoeveel de huidige eigenaren hebben betaald? U checkt het hier.

Wat is het?

Dit pakket bestaat uit vier van onze meest opgevraagde producten. In het pakket vindt u:

Uittreksel hypotheekakte (t.w.v. €14,95)
Hierin vindt u de namen van de schuldeisers, ook wel hypotheekhouder genoemd. Daarnaast vindt u er de hoofdsom of het bedrag van beslaglegging en de hypotheekrente. Het uittreksel bevat ook de datum van inschrijving bij het Kadaster en het zakelijk recht waar de inschrijving betrekking op heeft, zoals het erfpacht, opstal e.d..

Koopsom & WOZ-waarde (t.w.v. €14,95)*
WOZ staat voor Waarde Onroerend goed Zaken. Aan de hand van deze WOZ-waarde wordt de hoogte van uw gemeentelijke belastingen bepaald. Deze waarde wordt door de gemeente berekend. Echter is deze niet altijd juist. Wij bieden u een second opinion en helpen jou bezwaar aantekenen wanneer uw WOZ-waarde te hoog uitvalt. De koopsom is de transactie van de laatste aankoop. Zo weet u wat de huidige eigenaar voor het pand heeft betaald.

Kadastrale kaart (t.w.v. €14,95)
Op de kadastrale kaart vindt u onder andere de perceelsgrenzen en de bebouwing.

Uittreksel eigendomsakte (t.w.v. €14,95)*
In dit uittreksel vindt u onder andere het oppervlakte, het koopjaar, de koopsom en de naam van de eigenaar(s). Daarnaast vindt u hierin de kadastrale aanduiding, een omschrijving van het pand en eventuele belemmeringen van het pand.

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvangt u het 'Ik wil een huis kopen'-pakket direct online! 

*uitzonderingsgevallen

  

5 vragen waar dit pakket antwoord op geeft:

1 - Wat moet ik weten voor ik een huis koop?
2 - Hoeveel heeft de huidige bewoner betaald voor de woning?
3 - Hoe weet ik welke grond bij het huis hoort?
4 - Ik wil de huidige eigenaar achterhalen, hoe doe ik dat?
5 - Komt de verkoopprijs overeen met de werkelijke waarde?

Klanten aan het woord:

“Ik kocht mijn eerste huis onvoorbereid en dat was achteraf niet zo slim. Bij mijn tweede woning wist ik meer dan de eigenaar en kon ik een scherp bod uitbrengen.”
Frits van de Boom uit Leeuwarden

“Ik kocht een lap grond van een man, die later de eigenaar niet bleek te zijn. Gelukkig kwam ik er net op tijd achter dankzij Kadasterdata en kon ik de verkoop afblazen."
Josje Duvigneau uit Lisse

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.