Ik wil een huis kopen

U wilt een weloverwogen keuze maken voor u een huis koopt. Want uw huis is meer dan een stapel stenen. Wij verzamelen voor u de meest relevante info.

Meer informatie
Ik wil een huis kopen
Direct leverbaar
€ 39,95
« terug

Meer informatie

Weet waar u aan begint

U wilt een huis of pand kopen. Misschien gaat u samenwonen of wilt u gelijkvloers gaan wonen? Of passen al uw medewerkers niet meer in één pand? Hoe dan ook: Uw toekomstige onderkomen is voor u meer dan een stapel stenen.

Voordat u een handtekening zet, wilt u zeker zijn van uw zaak. Wij stellen voor u een pakket samen met de meest relevante info. De kadastrale kaart vertelt u waar uw tuin stopt en die van uw buurman begint. En wilt u weten hoeveel uw paleis werkelijk waard is én hoeveel de huidige eigenaren hebben betaald? U checkt het hier.

Wat is het?

Dit pakket bestaat uit vier van onze meest opgevraagde producten. In het pakket vindt u:

Uittreksel hypotheekakte (t.w.v. €14,95)
Hierin vindt u de namen van de schuldeisers, ook wel hypotheekhouder genoemd. Daarnaast vindt u er de hoofdsom of het bedrag van beslaglegging en de hypotheekrente. Het uittreksel bevat ook de datum van inschrijving bij het Kadaster en het zakelijk recht waar de inschrijving betrekking op heeft, zoals het erfpacht, opstal e.d..

Koopsom & WOZ-waarde (t.w.v. €14,95)*
WOZ staat voor Waarde Onroerend goed Zaken. Aan de hand van deze WOZ-waarde wordt de hoogte van uw gemeentelijke belastingen bepaald. Deze waarde wordt door de gemeente berekend. Echter is deze niet altijd juist. Wij bieden u een second opinion en helpen jou bezwaar aantekenen wanneer uw WOZ-waarde te hoog uitvalt. De koopsom is de transactie van de laatste aankoop. Zo weet u wat de huidige eigenaar voor het pand heeft betaald.

Kadastrale kaart (t.w.v. €14,95)
Op de kadastrale kaart vindt u onder andere de perceelsgrenzen en de bebouwing.

Uittreksel eigendomsakte (t.w.v. €14,95)*
In dit uittreksel vindt u onder andere het oppervlakte, het koopjaar, de koopsom en de naam van de eigenaar(s). Daarnaast vindt u hierin de kadastrale aanduiding, een omschrijving van het pand en eventuele belemmeringen van het pand.

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvangt u het 'Ik wil een huis kopen'-pakket direct online! 

*uitzonderingsgevallen

  

5 vragen waar dit pakket antwoord op geeft:

1 - Wat moet ik weten voor ik een huis koop?
2 - Hoeveel heeft de huidige bewoner betaald voor de woning?
3 - Hoe weet ik welke grond bij het huis hoort?
4 - Ik wil de huidige eigenaar achterhalen, hoe doe ik dat?
5 - Komt de verkoopprijs overeen met de werkelijke waarde?

Klanten aan het woord:

“Ik kocht mijn eerste huis onvoorbereid en dat was achteraf niet zo slim. Bij mijn tweede woning wist ik meer dan de eigenaar en kon ik een scherp bod uitbrengen.”
Frits van de Boom uit Leeuwarden

“Ik kocht een lap grond van een man, die later de eigenaar niet bleek te zijn. Gelukkig kwam ik er net op tijd achter dankzij Kadasterdata en kon ik de verkoop afblazen."
Josje Duvigneau uit Lisse

Terug naar boven