Kadaster Apeldoorn

Kadaster Apeldoorn

Apeldoorn is het hart van de Veluwe. Van paleis Het Loo tot schouwburg Orpheus: Apeldoorn heeft het. Het Kadaster Apeldoorn registreert informatie over de panden in en om Apeldoorn. Zo ook over Beekbergen, Hoenderloo en Loenen. Apeldoorn siert de stad met veel groen, culturele objecten, uitgaansgelegenheden en een groot winkelgebied.

Het Kadaster Apeldoorn heeft de informatie van Apeldoorn voor u verzameld. Wanneer u werkt, leeft of woont in Apeldoorn, hebben wij de gegevens die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan de koopsommen in de straat, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om een woning te kopen. Zo kunt u vergelijken wat uw ‘nieuwe buren’ betaald hebben voor een woning. Interessante informatie. Kijk voor deze informatie op de volgende link: Koopsommenoverzicht.

Nu u voor een goede prijs een woning gekocht heeft in Apeldoorn, wilt u toch wel weten waar uw erfafscheiding precies ligt. Handig als u uw tuin gaat verbouwen, wanneer u uw woning gaat uitbouwen of misschien om een conflict (te voorkomen) met uw buurman. Wilt u globaal zien wat uw perceel is en waar deze ligt ten opzichte van uw buurpercelen? Vraag dan de Kadastrale Kaart op.

Of wilt u toch de exacte maatvoering van uw perceel en de bijhorende erfgrenzen? Dan is het Kadastraal Veldwerk misschien wel wat voor u! Gebaseerd op vroegere metingen krijgt u alle erfgrenzen op papier aangeleverd. Zo kunt u vrij gemakkelijk zelf uw perceel opmeten en bespaart u op de kosten van een meting van een landbouwmeetkundige.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.