Kadaster Arnhem

Kadaster Arnhem

De stad Arnhem, beroemd om de ‘slag om Arnhem’, de ‘beste binnenstad van Nederland’ en attracties als Burgers Zoo. Ook liefhebbers van shoppen, uitgaan en lekkere restaurants komen aan hun trekken. Arnhem heeft het allemaal te bieden! Het Kadaster Arnhem verzamelt voor u alle informatie omtrent het werken, wonen, leven en het genieten in Arnhem! Zo verzamelen wij onder andere gegevens over koopsommen, woningen, eigenaren, WOZ waarden en hypotheeklasten. Het Kadaster Arnhem heeft het allemaal voorhanden.

Arnhem heeft een mooie stad, maar waarom de deur uit wanneer dit niet nodig is? Kadasterdata heeft de informatie van het Kadaster Arnhem en omstreken gemakkelijk voorhanden. Laat de postcode en het huisnummer achter en vraag alle informatie gemakkelijk, snel en goedkoop aan! Zo heeft u alle informatie van deze prachtige stad bij de hand.

Denk bijvoorbeeld aan de koopsommen in uw straat. Want wat heeft de buurman eigenlijk betaald voor zijn woning? Of wat waren de prijzen van uw straat jaren geleden? Kijk voor alle informatie op onze pagina: http://www.kadasterdata.nl/koopsommenoverzicht.


Of klopt de plaats van de schutting wel? De buurman lijkt een grotere tuin te hebben, maar ik weet eigenlijk niet wat ik hieraan kan doen. Het Kadaster Arnhem heeft deze informatie voor u klaarliggen. De exacte afmetingen van uw perceel zijn gemakkelijk en snel aan te vragen! Kijk hiervoor op http://www.kadasterdata.nl/kadaster-veldwerk.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.