Kadaster Rotterdam

Kadaster Rotterdam

Wonen in Rotterdam is zeer populair. Lekker wat drinken op uw balkon met uitzicht over de Erasmusbrug, shoppen in de Koopgoot en op zondag met z’n allen naar het voetbal. Rotterdam heeft het allemaal. Het Kadaster Rotterdam verzamelt informatie voor u en biedt deze gegevens online aan. Kijk op www.kadasterdata.nl voor alle informatie omtrent panden in en om Rotterdam.

Kadasterdata heeft alle informatie voor het wonen, werken en leven in Rotterdam! Wilt u bijvoorbeeld weten wat er in een straat betaald is voor een woning? Bestel dan het koopsommenoverzicht. Of misschien heeft u onenigheid met een buurman? Want waar ligt de erfgrens precies? Staat zijn schutting niet op úw perceel? Vraag het Kadaster inmeetverslag aan, want Kadasterdata helpt! Het Kadaster registreert alle informatie over woningen. Denk hierbij aan wie de eigenaar is, waar de grenzen van uw perceel liggen of hoe hoog de hypotheeklasten van een betreffende woning zijn. Al deze informatie is openbaar voor derden en kunt u gemakkelijk en snel bestellen via www.kadasterdata.nl. Dit kunt u zelfs bestellen wanneer u op uw balkon zit, met uitzicht op de Erasmusbrug.

Heeft u een vraag, opmerking of aanvulling? Laat het ons dan gerust weten! Ons klantencontactcenter zit voor u klaar!  

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.