Kadasterdata inmeet verslag

Wilt u de locatie van je erfgrens bepalen? Omdat u een heg of schutting wil plaatsen of een aanbouw wilt zetten. Het Kadasterdata inmeet verslag geeft duidelijkheid. Dit is een rapport met daarin de afmetingen die in het verleden zijn bepaald en staan ingeschreven in de registers.

  • Duidelijke perceelsgrenzen
  • Een kadastrale kaart
  • De coördinaten van de erfgrens en/of tekeningen
  • Een duidelijke toelichting!
Meer informatie
Kadasterdata inmeet verslag
Leverbaar
€ 169,00
« terug

Meer informatie

Weet wat u meet

Ieder perceel in Nederland heeft een inmeet verslag. Dit wordt tijdens de bouw namelijk vastgelegd in de registers. Wij kunnen deze gegevens voor u ophalen. Een onduidelijke erfgrens kan namelijk nogal eens voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een schutting of aanbouw.

In zulke gevallen geeft een kadastrale kaart niet altijd voldoende informatie. En heeft u exactere informatie nodig! Deze vindt u in het Kadasterdata inmeet verslag. Zo maakt u van onduidelijkheden een duidelijke zaak.

Een Kadasterdata inmeet verslag is ook nog eens een flink stuk goedkoper en sneller dan een grensreconstructie. Houdt u ook nog geld op zak!

Wat is het?

Een inmeet verslag bestaat uit meetverslagen van de eerder ingemeten perceelsgrenzen van het opgevraagde perceel. En bevat:

  • Een kadastrale kaart
  • De perceelsgrenzen van het grondperceel van de woning
  • De maatvoering en/of coördinaten
  • Een duidelijk toelichting


Wat is de levertijd?

Na betaling wordt het product binnen 5 werkdagen per post aan u verzonden.
U ontvangt na bestelling een mail van ons waarin wij u vragen om het verzendadres.5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Wat zijn de coördinaten en/of maatvoering van mijn perceel?
2 - Hoe weet ik welke grond bij het huis hoort?
3 - Klopt mijn erfgrens?
4 - Is een inmeetverslag rechtsgeldig?
5 - Wanneer is een grensreconstructie noodzaak?

Klanten aan het woord:

"Onze schutting bleek op de grond van de buren te staan. De erfgrens was door de vorige bewoners al verplaatst. Nu hebben we onze buren hun grond teruggegeven."
Angelique van der Winde uit Meppel

"Voor de koop van ons pand kwamen we erachter dat er nog veel meer grond bij zat dan we in eerste instantie dachten. Dat is nog eens een mooie bijkomer!"
Thom Heerschap uit Doetinchem

 

Terug naar boven