Kadasterdata inmeet verslag

Wilt u de locatie van je erfgrens bepalen? Omdat u een heg of schutting wil plaatsen of een aanbouw wilt zetten. Het Kadasterdata inmeet verslag geeft duidelijkheid. Dit is een rapport met daarin de afmetingen die in het verleden zijn bepaald en staan ingeschreven in de registers.

  • Duidelijke perceelsgrenzen
  • Een kadastrale kaart
  • De coördinaten van de erfgrens en/of tekeningen
  • Een duidelijke toelichting!
Meer informatie
Kadasterdata inmeet verslag
Leverbaar
€ 169,00
« terug

Meer informatie

Weet wat u meet

Ieder perceel in Nederland heeft een inmeet verslag. Dit wordt tijdens de bouw namelijk vastgelegd in de registers. Wij kunnen deze gegevens voor u ophalen. Een onduidelijke erfgrens kan namelijk nogal eens voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een schutting of aanbouw.

In zulke gevallen geeft een kadastrale kaart niet altijd voldoende informatie. En heeft u exactere informatie nodig! Deze vindt u in het Kadasterdata inmeet verslag. Zo maakt u van onduidelijkheden een duidelijke zaak.

Een Kadasterdata inmeet verslag is ook nog eens een flink stuk goedkoper en sneller dan een grensreconstructie. Houdt u ook nog geld op zak!

Wat is het?

Een inmeet verslag bestaat uit meetverslagen van de eerder ingemeten perceelsgrenzen van het opgevraagde perceel. En bevat:

  • Een kadastrale kaart
  • De perceelsgrenzen
  • De maatvoering en/of coördinaten
  • Een duidelijk toelichting


Wat is de levertijd?

Na betaling wordt het product binnen 5 werkdagen per post aan u verzonden.
U ontvangt na bestelling een mail van ons waarin wij u vragen om het verzendadres.5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Wat zijn de coördinaten en/of maatvoering van mijn perceel?
2 - Hoe weet ik welke grond bij het huis hoort?
3 - Klopt mijn erfgrens?
4 - Is een inmeetverslag rechtsgeldig?
5 - Wanneer is een grensreconstructie noodzaak?

Klanten aan het woord:

"Onze schutting bleek op de grond van de buren te staan. De erfgrens was door de vorige bewoners al verplaatst. Nu hebben we onze buren hun grond teruggegeven."
Angelique van der Winde uit Meppel

"Voor de koop van ons pand kwamen we erachter dat er nog veel meer grond bij zat dan we in eerste instantie dachten. Dat is nog eens een mooie bijkomer!"
Thom Heerschap uit Doetinchem

 

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.