Uittreksel eigendomsakte

Wilt u weten wie de rechtmatige eigenaar is van een pand? En wilt u weten wanneer het pand is gekocht en voor welk bedrag? Wij hebben voor u de meest relevante info in het uittreksel van de eigendomsakte gebundeld.

  • Naam van de eigenaar
  • De plaats van het perceel
  • Het oppervlakte
  • Het koopjaar & de koopsom*
  • Zakelijke rechten op het pand
  • Mogelijke belemmeringen van het huis
  • Eventueel erfrecht
  • Direct online!Meer informatie
Uittreksel eigendomsakte
Direct leverbaar
€ 14,95
« terug

Meer informatie

Weet van wie het is

Het uittreksel van de eigendomsakte - oftewel het kadastraal bericht eigendom - bevat alle informatie over een perceel of pand. Hier staat lang niet alleen wie de gerechtigde is van het pand. Het bevat ook informatie over erfrecht van het huis en woninggegevens. Ook belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van bodemverontreiniging, wordt hierin gemeld. De gerechtigde kan ook de persoon zijn die recht heeft om hier gebruik van te maken. Denk aan een huurbaas in hartje Amsterdam en zijn huurders.

Mogelijke belemmeringen van het huis
Bijvoorbeeld bodemverontreiniging of asbest. Maar ook herstel dat de overheid of nutsbedrijven jou verplichten te doen.

Kadastrale aanduiding & omschrijving van het het kadastrale object
De kadastrale aanduiding is de unieke aanduiding van het perceel. Dit wordt verduidelijkt met een omschrijving van het perceel (bijvoorbeeld 'wonen of tuin').

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvang je het uittreksel eigendomsakte direct online.

* Uitzonderingsgevallen.

5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Ik wil de huidige eigenaar achterhalen. Hoe doe ik dat?
2 - Hoe weet ik of ik erfrecht heb op een huis?
3 - Hoeveel heeft de huidige eigenaar betaald voor de woning*?
4 - Hoe achterhaal ik eventuele zakelijke rechten op een pand?
5 - Waar vind ik geheime informatie over een pand?

Klanten aan het woord:

"Het was onduidelijk of degene die zich voordeed als verkoper ook echt de eigenaar was van het pand. Dit uittreksel gaf antwoord."
Jane Saunders uit Zevenaar

"Tijdens de bezichtiging merkte ik al dat er iets mis was met de grond. En inderdaad: deze is dus verontreinigd."
Tessa Bussenmaker uit Zeewolde 

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.