Kadastrale kaart met omgevingskaart

Wilt u verbouwen of aanbouwen? Of heeft u interesse in een pand en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? De kadastrale kaart geeft u een overzicht van het perceel en de omliggende percelen.

  • Direct online
  • Perceelsgrenzen
  • Bebouwing
  • Omgevingskaart
  • Kadastrale aanduiding
Meer informatie
Kadastrale kaart met omgevingskaart
Direct leverbaar
€ 14,95
« terug

Meer informatie

Weet hoe groot uw perceel is

Perceelsgrenzen zijn al bij de bouw van de woning vastgelegd. Ondanks dat, kan er nog wel eens verwarring ontstaan over wat van wie is. Een erfgrens is namelijk niet altijd duidelijk aanwijsbaar. Dan is daar de kadastrale kaart. Deze geeft u de juiste relevante informatie. Staat de schutting wel op de juiste plek?

Of wellicht heeft u uw oog op een huis laten vallen en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Hoe groot is de tuin? Waar is er gebouwd? De kadastrale kaart geeft een overzicht van de grenzen van een perceel en de omliggende percelen. De kaart is voorzien van straatnamen, huisnummers en topografische objecten zoals spoorwegen. De omgevingskaart is een gebied van vier kilometer met als middelpunt uw perceel.

Wat is een kadastrale aanduiding? 
De kadastrale aanduiding is het unieke kenmerk van een perceel. Het bestaat uit de naam van de kadastrale gemeente, de sectie en een perceelsnummer. Bijvoorbeeld Nijmegen (gemeente) C (sectie) 1553 (perceelsnummer). Deze aanduiding wordt eenmalig gebruikt. Dat betekent dat een nieuw perceel een nieuwe aanduiding krijgt.

Is de kadastrale kaart altijd bekend?
Nee*, als een perceel nog niet gemeten is (bijvoorbeeld een nieuw stuk grond), dan is dit nog niet te zien.

Wat is het?

De kadastrale kaart is een overzicht van het huidige perceel met de omliggende percelen. Het uittreksel is op schaal en altijd noord gericht. De schaal van de kadastrale kaart wordt doorgaans gegenereerd op 1:500. Echter wanneer het een groter perceel betreft zal het systeem deze automatisch aanpassen naar 1:750 of 1:1000 enz. Aan het uittreksel van de kadastrale kaart zijn geen maten te ontlenen; het geeft slechts de ligging weer van percelen ten opzichte van elkaar.

Wat zijn de kosten?
De kadastrale kaart met omgevingskaart kost € 14,95.

 

*Uitzonderingsgevallen

3 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Waar vind ik globaal de perceelsgrenzen van mijn woning?
2 - Hoe weet ik welke grond van mij is?
3 - Wat is de kadastrale aanduiding van mijn woning?


Klanten aan het woord:

"Kadasterdata hielp mij problemen rondom mijn erfscheiding oplossen, waardoor we uiteindelijk de aanbouw hebben kunnen realiseren waar we al zo lang van dromen."
Thomas van Zuidam uit Den Helder

"Ik bestelde per ongeluk het verkeerde pakket. Dankzij de uitstekende service van Kadasterdata kreeg ik uiteindelijk het juiste pakket en hoefde ik niet bij te betalen."
Samir Guluc uit Rotterdam

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.