Kadastrale kaart met luchtfoto

Wilt u aanbouwen of verbouwen? Of heeft u interesse in een pand en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? De kadastrale kaart geeft u een overzicht van het perceel en de omliggende percelen. Waar de kadastrale kaart voornamelijk uit lijnen bestaat, geeft de bijgeleverde luchtfoto een realistischer beeld van de huidige situatie. Wanneer u dit product bestelt ontvangt u:

  • De perceelsgrenzen
  • De luchtfoto
  • Bebouwing
  • Schaal
  • De omgevingskaart
  • Bijbehorende omgevingsfoto's
  • Een uniek product van Kadasterdata, direct online!
Meer informatie
Kadastrale kaart met luchtfoto
Direct leverbaar
€ 19,95
« terug

Meer informatie

Weet hoe groot jouw perceel globaal is

Perceelsgrenzen zijn al bij de bouw van de woning vastgelegd. Ondanks dat, kan er nog wel eens verwarring ontstaan over wat van wie is. Een erfgrens is namelijk niet altijd duidelijk aanwijsbaar. Dan is daar de kadastrale kaart. Deze geeft u de juiste relevante informatie. Staat de schutting wel op de juiste plek?

Of wellicht heeft u uw oog op een huis laten vallen en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Hoe groot is de tuin? Waar is er gebouwd? De kadastrale kaart geeft u globaal een overzicht van de grenzen van een perceel en de omliggende percelen. De luchtfoto laat zien hoe uw perceel er in werkelijkheid van bovenaf uitziet.

Wat is het?

De kadastrale kaart met luchtfoto is een overzicht van het opgevraagde en omliggende percelen met kadastrale grenzen. De kaart is op schaal, zodat u de globale afmetingen heeft en is altijd noordgericht. Het kadastrale nummer van het opgevraagde perceel staat op de kaart, evenals de straatnamen, huisnummers en eventuele topografische objecten.

De luchtfoto is een ideale toevoeging om de locatie van een woning en het perceel te verkennen en duidelijk in beeld te hebben. Je ziet de omgeving, ligging en bebouwing op het perceel en dit alles ook verwerkt in een luchtfoto! Tevens bevat het rapport omgevingsfoto's van het opgevraagde perceel.

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvang je het de Kadastrale kaart met luchtfoto direct online.

 3 vragen waar dit product antwoord op geeft:

1 - Hoe weet ik welke grond bij het huis hoort?
2 - Klopt mijn erfgrens?
3 - Wat is de kadastrale aanduiding van mijn woning?

Klanten aan het woord:

“De luchtfoto is een heldere aanvulling op de kadastrale kaart.”
Demi Kas

“De kadastrale kaart en luchtfoto gaven mij en mijn man een duidelijk(er) beeld van onze erfgrens.”
Latitia Rossi

Terug naar boven