Kadastrale kaart met luchtfoto

Wilt u aanbouwen of verbouwen? Of heeft u interesse in een pand en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? De kadastrale kaart geeft u een overzicht van het perceel en de omliggende percelen. Waar de kadastrale kaart voornamelijk uit lijnen bestaat, geeft de bijgeleverde luchtfoto een realistischer beeld van de huidige situatie. Wanneer u dit product bestelt ontvangt u:

  • De perceelsgrenzen
  • De luchtfoto
  • Bebouwing
  • Schaal
  • De omgevingskaart
  • Bijbehorende omgevingsfoto's
  • Een uniek product van Kadasterdata, direct online!
Meer informatie
Kadastrale kaart met luchtfoto
Direct leverbaar
€ 19,95
« terug

Meer informatie

Weet hoe groot jouw perceel globaal is

Perceelsgrenzen zijn al bij de bouw van de woning vastgelegd. Ondanks dat, kan er nog wel eens verwarring ontstaan over wat van wie is. Een erfgrens is namelijk niet altijd duidelijk aanwijsbaar. Dan is daar de kadastrale kaart. Deze geeft u de juiste relevante informatie. Staat de schutting wel op de juiste plek?

Of wellicht heeft u uw oog op een huis laten vallen en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Hoe groot is de tuin? Waar is er gebouwd? De kadastrale kaart geeft u globaal een overzicht van de grenzen van een perceel en de omliggende percelen. De luchtfoto laat zien hoe uw perceel er in werkelijkheid van bovenaf uitziet.

Wat is het?

De kadastrale kaart met luchtfoto is een overzicht van het opgevraagde en omliggende percelen met kadastrale grenzen. De kaart is op schaal, zodat u de globale afmetingen heeft en is altijd noordgericht. Het kadastrale nummer van het opgevraagde perceel staat op de kaart, evenals de straatnamen, huisnummers en eventuele topografische objecten.

De luchtfoto is een ideale toevoeging om de locatie van een woning en het perceel te verkennen en duidelijk in beeld te hebben. Je ziet de omgeving, ligging en bebouwing op het perceel en dit alles ook verwerkt in een luchtfoto! Tevens bevat het rapport omgevingsfoto's van het opgevraagde perceel.

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvang je het de Kadastrale kaart met luchtfoto direct online.

 3 vragen waar dit product antwoord op geeft:

1 - Hoe weet ik welke grond bij het huis hoort?
2 - Klopt mijn erfgrens?
3 - Wat is de kadastrale aanduiding van mijn woning?

Klanten aan het woord:

“De luchtfoto is een heldere aanvulling op de kadastrale kaart.”
Demi Kas

“De kadastrale kaart en luchtfoto gaven mij en mijn man een duidelijk(er) beeld van onze erfgrens.”
Latitia Rossi

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.