Wat is een kadastrale plattegrond ?

Wat is een kadastrale plattegrond ?

Een kadastrale plattegrond is een kaart waarop u uw perceel kunt zien ten opzichte van de buurpercelen. De kadastrale plattegrond is handig wanneer u een globale schatting van uw perceelgrootte wilt weten of wilt weten hoe de erfgrens loopt ten opzichte van de buren.

Een kadastrale kaart Kadaster wordt standaard geleverd op schaal: 1:500. Oftewel: één centimeter op de kaart is vijf meter (500 centimeter) in het echt. Wanneer het perceel zo groot is dat het niet op de kaart past dan vergroot het systeem de schaal automatisch naar bijvoorbeeld 1:750, 1:1000 of 1:1500.

Diverse formaten
Het product kadastrale kaart krijgt u geleverd via de mail op A4 in PDF-formaat.
Ook is deze plattegrond in A0 te bestellen maar deze wordt per post bezorgd.
Sinds kort is er ook een plattegrond met luchtfoto eronder voor een nóg duidelijker beeld van uw situatie! Deze is op A3 en ook deze ontvangt u per post.

Kadaster inmeet verslag
Wanneer u liever de exacte maatvoering van uw perceel / erfgrenzen wilt weten, dan raden wij u niet de kadastrale plattegrond aan, maar een kadaster inmeet verslag. Dit is een kadastrale tekening die in het verleden door een landmeter van het Kadaster is aangeleverd. Op basis van deze originele informatie kunt u de perceelreconstructie, die wel nog steeds actueel is, zelf opnieuw uitzetten. Ideaal bij bijvoorbeeld een discussie met de buren of een verbouwing.

 

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.