Klantencontact

Klantencontact

Kadasterdata levert en verrijkt vastgoeddata waaronder kadastrale gegevens, CBS gegevens en NBWO gegevens. Wij kunnen u voorzien van Kadaster gegevens van alle woningen, bedrijfspanden en percelen in Nederland. Eventuele maatvoering van een perceel en zelfs het uitzetten van percelen kan Kadasterdata voor u verzorgen. Deze gegevens zijn zeer eenvoudig op te vragen via ons platform. De producten ontvangt u binnen enkele minuten in uw mail. U hoeft voor een bestelling geen account te hebben, u kunt gemakkelijk eenmalig een aanvraag doen. Wanneer u vaker gebruik maakt van Kadasterdata is het aan te raden om een account aan te maken. Voor meer informatie omtrent een account of over Kadasterdata dan kunt u ons bereiken middels telefoon en 24 uur per dag per mail. 

Bij Kadasterdata staat klantenservice hoog in het vaandel. Vragen over onze producten ontvangen wij dan ook graag. Heeft u een vraag over onze producten? De kans is groot dat de vraag al eerder gesteld en beantwoord is! Kijkt u voor de meest gestelde vragen en antwoorden op deze vragen op FAQ pagina! Grote kans dat uw vragen hier beantwoord worden. 

Bent u Kadasterdata abonnee? Stel uw vragen dan hier! 

Mocht uw vraag hier onverhoopt niet tussen staan, dan kunt u uw vraag hier stellen. Om u goed, snel en volledig van dienst te kunnen zijn, vragen wij onderstaand contactformulier compleet en naar waarheid in te vullen. Onze medewerkers nemen vervolgens graag contact met u op. 

Het ordernummer vindt u bij uw betaalgegevens.

 

Kadasterdata is wederverkoper van de Kadastrale data en niet gelieerd aan het Kadaster.

Spreekt u liever een Kadasterdata medewerker telefonisch? Dat kan ook! Voor vragen over de door Kadasterdata geleverde producten belt u met 088-2204200 tegen lokaal tarief. Voor een snelle afhandeling, verzoeken wij u vriendelijk het ordernummer van uw bestelling bij de hand te hebben. Het ordernummer vindt u onder andere op de afschrijving van uw bank. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. 

PECT B.V.
Ohmweg 1a
2952BD Alblasserdam

E-mailsupport@kadasterdata.nl

BTW nr. NL820334261B01
KVK nr.24451434