Klantencontact

Klantencontact

Kadasterdata levert en verrijkt vastgoeddata waaronder kadastrale gegevens, CBS gegevens en NBWO gegevens. Wij kunnen u voorzien van Kadaster gegevens van alle woningen, bedrijfspanden en percelen in Nederland. Eventuele maatvoering van een perceel en zelfs het uitzetten van percelen kan Kadasterdata voor u verzorgen. Deze gegevens zijn zeer eenvoudig op te vragen via ons platform. De producten ontvangt u binnen enkele minuten in uw mail. U hoeft voor een bestelling geen account te hebben, u kunt gemakkelijk eenmalig een aanvraag doen. Wanneer u vaker gebruik maakt van Kadasterdata is het aan te raden om een account aan te maken. Voor meer informatie omtrent een account of over Kadasterdata dan kunt u ons bereiken middels telefoon en 24 uur per dag per mail. 

Bij Kadasterdata staat klantenservice hoog in het vaandel. Vragen over onze producten ontvangen wij dan ook graag. Heeft u een vraag over onze producten? De kans is groot dat de vraag al eerder gesteld en beantwoord is! Kijkt u voor de meest gestelde vragen en antwoorden op deze vragen op FAQ pagina! Grote kans dat uw vragen hier beantwoord worden. 

Bent u Kadasterdata abonnee? Stel uw vragen dan hier! 

Mocht uw vraag hier onverhoopt niet tussen staan, dan kunt u uw vraag hier stellen. Om u goed, snel en volledig van dienst te kunnen zijn, vragen wij onderstaand contactformulier compleet en naar waarheid in te vullen. Onze medewerkers nemen vervolgens graag contact met u op. 

Het ordernummer vindt u bij uw betaalgegevens.

 

Kadasterdata is wederverkoper van de Kadastrale data en niet gelieerd aan het Kadaster.

Spreekt u liever een Kadasterdata medewerker telefonisch? Dat kan ook! Voor vragen over de door Kadasterdata geleverde producten belt u met 088-2204200 tegen lokaal tarief. Voor een snelle afhandeling, verzoeken wij u vriendelijk het ordernummer van uw bestelling bij de hand te hebben. Het ordernummer vindt u onder andere op de afschrijving van uw bank. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. 

PECT B.V.
Ohmweg 1a
2952BD Alblasserdam

E-mailsupport@kadasterdata.nl

BTW nr. NL820334261B01
KVK nr.24451434 

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.