KLIC melding

...voorkom graafschade!

Laat u leidingen leggen of moet u voor een verbouwing, zwembad of grote vijver graafwerkzaamheden verrichten? Als u gaat graven met een graafmachine of gebruik maakt van een mechanische grondboor dan bent u wettelijk verplicht een klik melding te doen.

Hoe doe ik een klic melding? 

Door onderstaand formulier uiterlijk 4 dagen voor aanvang van de werkzaamheden in te vullen zal Klicmelding de aanvraag in behandeling nemen. Nadat u een bevestiging heeft ontvangen dient u binnen 20 dagen aan te vangen met de werkzaamheden. Het gebied dat u maximaal in één klic melding kunt aanvragen is 500x500 meter, met het opgegeven adres als middelpunt. Is uw werkgebied groter dan dient u meerdere klic meldingen aan te vragen.

Wat zijn de kosten voor een klic melding?

Het verzorgen van de klic melding kost € 84,42 inclusief het opmaken van een rapport en een digitale en papieren aanlevering hiervan. De verkregen ondergrondse kabel- en leidinginformatie moet op locatie aanwezig zijn als de graafwerkzaamheden plaatsvinden.

Klantgegevens
Graafmelding gegevens
Wanneer u kiest voor huisaansluitschetsen is het niet gegarandeerd dat alle betrokken netbeheerders deze ook aanleveren. Op basis van wet WION (WION en de RION) kan de netbeheerde huisaansluitschetsen leveren. De netbeheerder is dit echter niet verplicht.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.