Koopsom + WOZ-waarde

Wilt u snel de juiste WOZ-waarde opvragen van uw woning, zodat u weet dat u niet te veel belastingen betaalt? Bent u bezig met de verkoop van een huis? Of wilt u juist een huis kopen?

Wij weten dat de juiste informatie cruciaal is. Dit rapport helpt u een basis te vormen voor uw onderhandelingen of om bezwaar in te dienen bij de gemeente.

  • Direct online
  • Betrouwbare second opinion
  • Koopsom en transactiedatum* en WOZ-waarde (incl. peildatum) in één overzicht
  • Alle doorslaggevende info voor u verzameld
Meer informatie
Koopsom + WOZ-waarde
Direct leverbaar
€ 14,95
« terug

Meer informatie

Weet wat u waard bent

Wilt u controleren of u niet te veel gemeentelijke belastingen, eigenwoningforfait en waterschapsbelasting betaalt? Dit rapport geeft de juiste WOZ-waarde (betrouwbare second opinion). Of zit u middenin een koop- of verkooptraject? Dan heeft u waarschijnlijk een hoop vragen. Want u wilt weten waar u aan begint. En niet meer betalen dan nodig is. Of juist het maximale uit de verkoopprijs halen.

In dit rapport hebben wij de meest cruciale info voor u verzameld. U vindt hier onder andere het adres, bouwjaar en gebruikersoppervlakte. Maar ook de koopsom en de datum van de laatste overdracht*. Zo weet u wat de huidige eigenaren voor het object hebben betaald. Daarnaast vindt u hier de modelmatige WOZ-waarde. Dit is de waarde van uw huis, berekend en vergeleken met andere panden. De peildatum geeft aan wanneer deze WOZ-waarde is vastgesteld. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de WOZ-waarde vele malen hoger ligt dan de koopsom. Dit betekent dat de huidige eigenaren destijds, in verhouding, te weinig hebben betaald of dat de woning flink in waarde is gestegen.

Wat is het?

De gemeente stelt de WOZ-waarde vast naar het prijspeil op 1 januari van het voorgaande jaar. Dit is de waardepeildatum. U kunt een idee krijgen van de juistheid van deze waarde door hier de modelmatige WOZ-berekening op te vragen en deze te vergelijken met die van de gemeente. Van verkochte woningen kunt u hiermee tevens de laatste aankoopprijs c.q. verkoopprijs* opvragen en wordt het bouwjaar van de woning getoond.

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvangt u de koopsom & WOZ-waarde direct online.

*Uitzonderingsgevallen.

  

5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Hoeveel winst kan ik op mijn woning maken?
2 - Is de waarde van mijn huis gestegen in de tijd dat ik hier woon?
3 - Hoe weet ik of de verkoopprijs eerlijk is?
4 - Wat is de minimale aankoopprijs van mijn woning?
5 - Heb ik teveel betaald voor mijn woning?

Klanten aan het woord:

“Ik raad iedereen een second opinion te doen op hun WOZ-waarde. Je hebt het terugverdiend in één maand.”
Anneke Dorst uit Utrecht

“Kadasterdata bracht mij in contact met een WOZ-consultant. Dankzij hen betaal nu iedere maand fiks minder gemeentelijke belastingen en weet ik de exacte marktwaarde van mijn woning.”
Ruud Visser uit Vlissingen 

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.