Koopsom + WOZ-waarde

Wilt u snel de juiste WOZ-waarde opvragen van uw woning, zodat u weet dat u niet te veel belastingen betaalt? Bent u bezig met de verkoop van een huis? Of wilt u juist een huis kopen?

Wij weten dat de juiste informatie cruciaal is. Dit rapport helpt u een basis te vormen voor uw onderhandelingen of om bezwaar in te dienen bij de gemeente.

  • Direct online
  • Betrouwbare second opinion
  • Koopsom en transactiedatum* en WOZ-waarde (incl. peildatum) in één overzicht
  • Alle doorslaggevende info voor u verzameld
Meer informatie
Koopsom + WOZ-waarde
Direct leverbaar
€ 14,95
« terug

Meer informatie

Weet wat u waard bent

Wilt u controleren of u niet te veel gemeentelijke belastingen, eigenwoningforfait en waterschapsbelasting betaalt? Dit rapport geeft de juiste WOZ-waarde (betrouwbare second opinion). Of zit u middenin een koop- of verkooptraject? Dan heeft u waarschijnlijk een hoop vragen. Want u wilt weten waar u aan begint. En niet meer betalen dan nodig is. Of juist het maximale uit de verkoopprijs halen.

In dit rapport hebben wij de meest cruciale info voor u verzameld. U vindt hier onder andere het adres, bouwjaar en gebruikersoppervlakte. Maar ook de koopsom en de datum van de laatste overdracht*. Zo weet u wat de huidige eigenaren voor het object hebben betaald. Daarnaast vindt u hier de modelmatige WOZ-waarde. Dit is de waarde van uw huis, berekend en vergeleken met andere panden. De peildatum geeft aan wanneer deze WOZ-waarde is vastgesteld. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de WOZ-waarde vele malen hoger ligt dan de koopsom. Dit betekent dat de huidige eigenaren destijds, in verhouding, te weinig hebben betaald of dat de woning flink in waarde is gestegen.

Wat is het?

De gemeente stelt de WOZ-waarde vast naar het prijspeil op 1 januari van het voorgaande jaar. Dit is de waardepeildatum. U kunt een idee krijgen van de juistheid van deze waarde door hier de modelmatige WOZ-berekening op te vragen en deze te vergelijken met die van de gemeente. Van verkochte woningen kunt u hiermee tevens de laatste aankoopprijs c.q. verkoopprijs* opvragen en wordt het bouwjaar van de woning getoond.

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvangt u de koopsom & WOZ-waarde direct online.

*Uitzonderingsgevallen.

  

5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Hoeveel winst kan ik op mijn woning maken?
2 - Is de waarde van mijn huis gestegen in de tijd dat ik hier woon?
3 - Hoe weet ik of de verkoopprijs eerlijk is?
4 - Wat is de minimale aankoopprijs van mijn woning?
5 - Heb ik teveel betaald voor mijn woning?

Klanten aan het woord:

“Ik raad iedereen een second opinion te doen op hun WOZ-waarde. Je hebt het terugverdiend in één maand.”
Anneke Dorst uit Utrecht

“Kadasterdata bracht mij in contact met een WOZ-consultant. Dankzij hen betaal nu iedere maand fiks minder gemeentelijke belastingen en weet ik de exacte marktwaarde van mijn woning.”
Ruud Visser uit Vlissingen 

Terug naar boven