Koopsommenoverzicht

Bent u van plan om in een bepaalde straat een huis te kopen of verkopen? Een koopsommenoverzicht biedt u alle recente en historische verkopen én koopsommen van huizen in het opgevraagde postcodegebied.

 • Alle koopsommen, recent én historisch, in het opgevraagde postcodegebied*
 • Inclusief transactiedatum, bouwjaar & woningtype
 • Maximaal 25 huisnummers
 • Direct online
Meer informatie
Koopsommenoverzicht
Direct leverbaar
€ 14,95
« terug

Meer informatie

Weet waar u koopt

Een koopsommenoverzicht is onmisbaar wanneer u van plan bent om in een bepaald postcodegebied een huis te kopen of te verkopen. Zo kunt u de aan- en verkoopprijzen van alle woningen in een postcodegebied (cijfers én letters, bijvoorbeeld 3252BN) opvragen tot een maximum van 25. Maar kunt u ook de woninginflatie berekenen.

Het overzicht vermeldt naast de koopsom de transactiedatum, het oppervlakte van het perceel, de woninginhoud en het bouwjaar*. Bedrijfsmatige transacties (bijvoorbeeld meer dan één woning) staan niet in het overzicht.

Wat is het?

Een overzicht van recente en historische koopsommen in de buurt:

 • Koopsommen in het postcodegebied
 • Historische koopsommen
 • Transactiedatum
 • Bouwjaar
 • Woningtype
 • Type transactie
 • Perceeloppervlakte
 • Maximaal 25 huisnummers
  

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvangt u het koopsommenoverzicht direct per mail.

*Uitzonderingsgevallen.

  

5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Hoeveel winst kan ik op mijn woning maken?
2 - Hoeveel is het huis van mijn buren waard?
3 - Hoeveel is mijn huis in waarde gestegen in de tijd dat ik hier woon?
4 - Hoeveel is er in het verleden voor mijn woning betaald?
5 - Welk huis in mijn postcode is het meest waard?
6 - Kan ik de prijs van een verkocht huis opvragen?

Klanten aan het woord:

"Het koopsommenrapport gaf mij een interessant inzicht in de inflatie van mijn wijk. Blijkt dat ik beter nog even kan wachten met verhuizen."
Iris Siemens uit Haarlem

"Een soort van 'gluren bij de buren'. Leuk om te weten wat de nieuwe buren voor hun woning hebben afgetikt."
Sem Grootenboer uit Rotterdam

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.