Prijs van een verkocht huis opvragen

Prijs van een verkocht huis opvragen

Het huis naast je is verkocht. Stiekem ben je benieuwd naar de verkoopprijs. Dan weet je of het slim is om jouw eigen huis te verkopen.

Alle transactieprijzen worden bijgehouden door het Kadaster. Kadasterdata.nl koopt deze data massaal in, waardoor wij producten voor een lagere prijs kunnen aanbieden.

Wij adviseren het product 'Koopsommenoverzicht'. Het koopsommenoverzicht bevat alle koopsommen, recent én historisch, in het opgevraagde postcodegebied. Hierbij gaat het ook om stille verkopen, namelijk de woningen die niet op Funda.nl stonden. Er zijn een paar uitzonderingsgevallen, bijvoorbeeld wanneer de overdracht nog niet heeft plaatsgevonden, wanneer het gaat om een bouwkavel of wanneer een overdracht voor 1993 plaatsvond.

Als uw woning gelijk is aan een recent verkochte woning in de buurt, dan adviseren wij om deze prijs als uitgangspunt te nemen voor de vraagprijs. Eventueel kunt u de vraagprijs iets verhogen indien uw woning er van binnen beter uitziet. Wellicht heeft u een mooiere keuken of een nieuwere badkamer dan uw buurman. Houd ook rekening met de gemiddelde regionale woningstijging of -daling. Wanneer de woningprijzen stijgen, is het verstandig om ook een hogere vraagprijs in te zetten.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.