Vind je eigen huis

Vind je eigen huis

Heeft u uw ideale huis gezien en bent u op zoek naar informatie over deze woning? Kadasterdata biedt van elk woonhuis, kantoorpand en perceel informatie aan. Van eigenaar tot hypotheek, Kadasterdata beschikt over alle geregistreerde gegevens.

Hoe vind ik informatie over het huis?

Bij kadasterdata.nl kunt u op de homepagina zoeken op postcode - of straat + huisnummer of u kunt voor kadastraal nummer kiezen en daarop zoeken. Als u deze niet voorhanden heeft kunt u eventueel ook nog zoeken via de kaart. Het scherm zal automatisch tonen welke producten beschikbaar zijn op het opgegeven adres.

Populaire producten van je eigen huis

  

Wat kan ik met welk product?

Achter elk product dat wij aanbieden staat een informatie teken. Als u hierop klikt komt u op de informatie pagina van het product en kunt u een voorbeeld zien van de levering. Met bijvoorbeeld het uittreksel eigendomsakte kunt u de huidige eigenaar achterhalen en de meest actuele koopsom na 1992. Bent u opzoek naar een representatieve waarde? Dan is het woningwaarderapport aan te raden. Met het uittreksel hypotheekakte ziet u welke hypotheek er rust op deze woning. Vind je eigen huis via deze weg.

Hoe snel heb ik de informatie over het huis?

Indien u betaalt met iDEAL dan ontvangt u uw bestelling binnen enkele minuten via uw e-mail.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.