Wat kost een huis

Wat kost een huis

Wat nu eigenlijk een huis kost is geen gemakkelijke vraag. Er komen nogal wat aspecten bij kijken. Kadasterdata kan u hierbij wel op weg helpen. Door de diversiteit van informatie die wij aanbieden kan het gemakkelijk worden een inschatting te maken van de prijs van een huis.

Waarde referenties model
In een waarde referentie model maak je als het ware een vergelijking met andere vergelijkbare panden. Dit werkt heel goed in situaties wanneer er vergelijkbare objecten in de buurt verkocht zijn die recent verkocht zijn. Het zou in principe kunnen zijn dat u in een appartement woont en uw buurman is een jaar geleden verhuisd. Het kan dan zeer waardevolle informatie zijn om een koopsommenoverzicht te bestellen via Kadasterdata.nl. 

Unieke panden
Niet altijd zijn er vergelijkbare panden in de buurt verkocht. Hoe kunt u nu achterhalen wat een huis ongeveer zou opleveren of wat de vraagprijs kan zijn. Om dit te achterhalen kunt u het Kadasterdata.nl woningrapport aanvragen. Hier staan alle beschikbare gegevens van een woning zoals waarde ontwikkeling, referentiepanden uit de buurt met koopsommen, omgevingsfoto’s en nog meer informatie om toch een waardebepaling te maken. Voor meer informatie kunt u naar de pagina voor het Woning waarde rapport. Mochten er vragen omtrent het rapport zijn of de product keuze, kunt u uiteraard contact opnemen met onze support.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.