Woningwaarderapport

U wilt uw huis verkopen, maar u hebt geen idee hoeveel de woning waard is. Of u wilt een pand kopen, maar vraagt u af of de verkoopprijs eerlijk is. Dat snappen wij! Het woningwaarderapport geeft u een snel, eenvoudig en compleet overzicht van woninginformatie.

  • Weet hoeveel de woning in waarde is gestegen of gedaald
  • Laatste koopsom & huidige modelmatige waarde*
  • Uittreksel eigendomsakte (t.w.v. €14,95)
  • Uittreksel hypotheekakte (t.w.v. €14,95)
  • Kadastrale kaart (t.w.v. €14,95)
  • Inclusief vergelijkingsmateriaal van andere panden
  • Direct online!
Meer informatie
Woningwaarderapport
Direct leverbaar
€ 24,95
« terug

Meer informatie

Weet wat de woning waard is

Het woningwaarderapport vertelt u hoeveel een woning waard is. Of u nu voor het eerst een huis gaat kopen, nieuwsgierig bent naar de woningwaarde van uw buren of op zoek bent naar een woningwaarderapport voor één van uw klanten.

Een woningwaarde komt niet zomaar uit de lucht vallen en is ook geen natte-vinger-werk. Het rapport is een bundeling van verschillende aktes en woninggegevens, die u een duidelijk beeld schetsen van de waarde van een woning.

u weet de woningwaarde, maar wat kunt u precies met deze kennis? Ten eerste geeft het u de ideale basis voor een verkoopprijs. Tegelijkertijd vertelt het u als koper of de verkoopprijs fair is.

Wat is het?

Dit woningwaarderapport geeft u een snelle en volledige inkijk in de woninginformatie. Dit rapport is een bundel van verschillende aktes en uittreksels, zodat u een zo compleet mogelijk beeld krijgt. Het pakket bevat:

• woninggegevens zoals bouwjaar, woningtype, inhoud en gebruiksoppervlakte;
• laatste koopsom en -datum*;
• de modelmatige woningwaarde met als peildatum vandaag;
• waardetrends in gemeente en provincie;
• uittreksel eigendomsakte (t.w.v. € 14,95);
• uittreksel hypotheekakte (t.w.v. € 14,95);
• kadastrale kaart (t.w.v. € 14,95);
• referentiepanden met wooninformatie en foto’s.

 *Uitzonderingsgevallen 

Laatste koopsom en -datum
Hiermee kan de verkoopprijs of het bod onderbouwd worden.

Uittreksel eigendomsakte
Wie is de eigenaar? En met wie doet u precies zaken. Daarnaast staat in dit uittreksel ook of er belemmeringen zijn omtrent het pand, denk aan bodemverontreiniging.

Modelmatige woningwaarde
Deze modelmatige waarde wordt berekend op basis van de verkoopprijs van vergelijkbare woningen en transacties in het verleden op het desbetreffende adres.

Uittreksel hypotheekakte
Hierin staat de inschrijving van de lopende hypotheek vermeld. Rust er een hoge hypotheek op het pand? Of is de woning hypotheekvrij? Weet hoeveel ruimte er eventueel is tijdens de onderhandelingen.

Kadastrale kaart
Deze kaart bevat de perceelsgrenzen van het object en de plaats van de gebouwen.

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvangt u het woningrapport direct online.

  

5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Hoeveel is mijn pand echt waard?
2 - Hoe weet ik of er ruimte is voor onderhandelingen?
3 - Hoe weet ik of de verkoopprijs eerlijk is?
4 - Is de waarde van mijn huis gestegen in de tijd dat ik hier woon?
5 - Is het slim om mijn huis nu te verkopen?

Klanten aan het woord:

"Dankzij het woningwaarderapport wist ik dat het huis waar wij interesse in hadden, hypotheekvrij was. Dat gaf ons en de verkoper ruimte voor onderhandelingen."
Daisy Meyers uit Amstelveen

"Ik was nieuwsgierig hoeveel mijn huis, in de 30 jaar dat ik hier woon, in waarde gestegen is. Wat blijkt, de waarde is in die tijd verdubbeld!"
Pieter Janssen uit Oud-Alblas

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.