WOZ Loket

WOZ Loket

In de eerste twee maanden van ieder jaar ontvang je de WOZ-beschikking van jouw woning. De WOZ-waarde in de beschikking is de basis voor diverse belastingen en heffingen zoals:

  • eigenwoningforfait
  • onroerendzaakbelasting
  • riool- en waterschap heffing


Woz waarde opvragen
Het kan zijn dat je de WOZ-waarde bent kwijtgeraakt. Of dat je twijfelt of WOZ-waarde correct is. In dat geval kun je de WOZ-beschikking opvragen.

Koopsom en WOZ: Wanneer je dit bestelt, ontvang je jouw modelmatige WOZ-waardering en de laatste transactie (inclusief transactie datum) van dee woning.
WOZ-waarde rapport, hiermee ontvang je een modelmatig taxatierapport inclusief foto's en statistieken, zoals ontwikkelingen op de woningmarkt.

Gratis bezwaar laten maken
Het WOZ-waarde rapport bevat alle informatie (referentiepanden, transacties in de buurt en modelmatige waarderingen) om een bezwaar in te dienen tegen een te hoge WOZ waarde van de gemeente.

Waarom zou je bezwaar maken? Je dient een bezwaar in wanneer de WOZ-waarde te hoog is, waardoor je onterecht teveel belasting betaalt. Of wanneer je WOZ te laag is, bijvoorbeeld wanneer je je huis wilt verkopen en de verkoopprijs teveel afwijkt van de huidige WOZ-waarde.

Bezwaar laten maken door WOZ-Consultants
“85% succesvol &, klaar in 3 minuten”
Wij brengen u in contact met WOZ-specialisten die voor u gratis (!) bezwaar maken tegen een te hoge WOZ-waarde. De kosten van de procedure worden door de gemeente vergoedt als de WOZ-waarde wordt verlaagd. Wordt de WOZ-waarde niet verlaagd dan bent u natuurlijk ook geen kosten verschuldigd. Begin direct en maak bezwaar tegen uw WOZ.

Veelgestelde vragen:

 

 

 

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.