Bezwaar maken tegen uw te hoge WOZ

Bezwaar maken tegen uw te hoge WOZ

Elke gemeente is verplicht voor 1 maart de WOZ-beschikking te versturen. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u diverse belastingen en heffingen. Regelmatig komt het voor dat de WOZ-waarde door de gemeente te hoog is vastgesteld. Het verlagen van de WOZ-waarde kan soms enkele honderden euro's per jaar voordeel opleveren.

Kadasterdata adviseert* gespecialiseerde consultants op het gebied van WOZ. Deze consultants beschikken over een team van taxateurs, juristen en bouwkundigen die GRATIS de WOZ waarde van uw eigen woning kunnen verlagen, indien deze te hoog is vastgesteld. Mocht het niet lukken de WOZ-waarde te verlagen dan bent u uiteraard niets verschuldigd.

Indien u dit formulier invult wordt er tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Let op! Bezwaar maken kan binnen zes weken nadat de aanslag binnen is gekomen.

*Kadasterdata brengt u in contact met de WOZ-consultants en treedt na het contact tussen u en de consultants buiten het overleg. Kadasterdata draagt aldus geen enkele verantwoording voor het verdere traject en de door de consultants te verrichten werkzaamheden en diensten.

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.