WOZ-waarderapport

Wilt u de wérkelijke waarde van een huis weten? Of van uw toekomstige of huidige woning?
Wij maken voor u een eerlijk rapport, onafhankelijk van de gemeente!

 
 • Direct online
 • Onafhankelijke second opinion
 • Foto’s & omgevingsbeelden
 • Gelijkwaardige panden & hun WOZ-waarde
Meer informatie
WOZ-waarderapport
Direct leverbaar
€ 24,95
« terug

Meer informatie

Weet wat u waard bent

Een WOZ-waarde bepaalt de waarde van een huis. Aan de hand van deze waarde wordt de hoogte van uw eigenwoningforfait, onroerendzaakbelasting en riool- en waterschapheffing vastgesteld. Omdat u niet meer wilt betalen dan noodzakelijk, is het belangrijk dat de WOZ-waarde klopt!

Ieder jaar valt uw WOZ-waarde op de mat. Deze brief heeft als afzender de gemeente. In werkelijkheid blijken deze gemeentelijke gegevens niet altijd correct. Twijfelt u aan de juistheid? Vraag dan het onafhankelijke WOZ-waarderapport aan en ontvang deze direct in uw mailbox.

Laat jouw gemeente u te veel betalen? Wij helpen u in contact te komen met WOZ-consultants die u kosteloos verdedigen.

Wat is het?

U ontvangt een taxatierapport van een door u opgevraagde object. Het rapport bevat:

 • een (modelmatige) WOZ-waarde berekening;
 • de koopsom*; 
 • referentiepanden + modelmatige WOZ-waarden;
 • drie omgevingsfoto’s geleverd door CycloMedia;
 • energielabel geleverd door Agentschap NL;
    

Wat is de levertijd?

Na betaling ontvangt u het WOZ-waarderapport direct online.

  

*zie uitzonderingsgevallen

5 vragen waar dit rapport antwoord op geeft:

1 - Betaal ik te veel gemeentelijke belastingen?
2 - Hoeveel is mijn pand echt waard?
3 - Komt de verkoopprijs overeen met de werkelijke waarde?
4 - Hoeveel is het huis van mijn buren waard?
5 - Wat is de minimale aankoopprijs van een woning?

Klanten aan het woord:

“Ik raad iedereen een second opinion te doen op hun WOZ-waarde. Je hebt het terugverdiend in één maand.”
Anneke Dorst uit Utrecht

“Kadasterdata bracht mij in contact met een WOZ-consultant. Dankzij hen betaal nu iedere maand fiks minder gemeentelijke belastingen!”
Ruud Visser uit Vlissingen 

Terug naar boven

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.