WOZ-waarde opvragen

WOZ-waarde opvragen

De Waardering Onroerende Zaken (WOZ) heeft invloed op diverse belastingen die u betaalt. Denk bijvoorbeeld aan de onroerendezaakbelasting, de inkomstenbelasting en de waterschapsheffing. Kortom, het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele WOZ-waarde van uw woning en om bezwaar te maken indien u vindt dat de WOZ-waarde van uw woning teveel afwijkt van de daadwerkelijke waarde.

WOZ-waarde opvragen 

WOZ-waarde van uw woning nodig of gewoon nieuwsgierig naar de laatst bekende koopsom voor een woningwaarde indicatie? Koopsom en WOZ vraagt u eenvoudig op bij kadasterdata.

  • Direct online
  • Betrouwbare second opinion
  • Koopsom*, WOZ-waarde (incl. peildatum) en transactiedatum in één overzicht
  • Alle doorslaggevende info voor jou verzameld
  •  

U krijgt een modelmatige waardering en de laatste transactie (inclusief transactie datum) van een woning. Erg handig bij een aan- of verkoop van een woning of wanneer je de WOZ waarde nodig hebt. 

Maak bezwaar tegen een te hoge WOZ-waarde

Zelf bezwaar maken tegen een te hoge WOZ-beschikking? Het WOZ-waarde rapport bevat alle informatie (referentiepanden, transacties in de buurt, modelmatige waarderingen en voorbeeld bezwaarbrieven) om een bezwaar in te dienen tegen een te hoge WOZ beschikking van de gemeente.

NIEUW! Laat onze WOZ-consultants bezwaar maken voor u. Wacht niet langer en bespaar op diverse belastingen. 

 


 

  

SMS Dienst

Woninginformatie direct op uw mobiel? U ontvangt per SMS de inhoud, het bouwjaar, de oppervlakte, de WOZ waarde plus natuurlijk de meest recente koopsom en aankoopdatum van een woning (mits deze vanaf 1993 verkocht is).

SMS Woninginformatie
Hoe werkt 2233?
[SMS] POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld 1234AB 12). Ook is het mogelijk om een adres te versturen (voorbeeld Kerkplein 1 Amsterdam). U ontvangt direct alle informatie.

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 4 betaalde SMS berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel, provider en onze diensten. In het 2e t/m 4eSMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, de inhoud, de oppervlakte, het woningtype, transacties (koopsom en koopdatum) vanaf 1993, huidige woningwaarde, de betrouwbaarheid (komt tot stand door een modelmatige woningwaardering), de modelmatige WOZ waarde een de daaraan gekoppelde OZB bij de gemeente. Let op! Niet alle koopsommen kunnen worden opgevraagd, er zijn een aantal uitzonderingsgevallen.  Per SMS-bericht (totaal vier) betaalt u slechts twee euro. (totale kosten acht euro plus de kosten voor het gebruik van de  mobiele telefoon). 

NIEUW!!!! Hypotheek informatie per SMS

Hypotheek informatie direct op uw mobiel? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwe service Hypotheek info per SMS!

         

Hoe werkt de dienst hypotheek informatie per SMS? 
SMS HYP POSTCODE+HUISNUMMER+(evt toevoeging) naar 2233 (voorbeeld hyp 1234AB 12). Binnen slechts enkele seconden heeft u alle lopende hypotheken inzichtelijk per SMS. Uniek in Nederland!

Wat krijgt u geleverd?
U ontvangt in totaal 3 betaalde SMS berichten. In het eerste SMS bericht testen wij of communicatie mogelijk is met uw toestel. Vervolgens ontvangt u de informatie over het brondocumenten/hypotheekakte waar wij de informatie gevonden hebben. Hierna ontvangt u direct 2 SMS berichten met hierin de hypotheek verstrekker (meerdere verstrekkers mogelijk) en de hypothecaire geldlening. Indien aanwezig vullen wij de hypothecaire geldlening aan met de rentevoet. Het laatste (GRATIS) SMS bericht betreft de disclaimer. Per item betaalt u slechts zes euro (totale kosten zes euro plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon). 

Kadasterdata voldoet aan de SMS gedragscode en Reclame Code SMS-dienstverlening. 2233 is geen abonnementsdienst. Ben je jonder dan 16 jaar vraag je ouders of voogd om toestemming.