WOZ-waarde opvragen

WOZ-waarde opvragen

De Waardering Onroerende Zaken (WOZ) heeft invloed op diverse belastingen die u betaalt. Denk bijvoorbeeld aan de onroerendezaakbelasting, de inkomstenbelasting en de waterschapsheffing. Kortom, het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele WOZ-waarde van uw woning en om bezwaar te maken indien u vindt dat de WOZ-waarde van uw woning teveel afwijkt van de daadwerkelijke waarde.

WOZ-waarde opvragen 

WOZ-waarde nodig of gewoon nieuwsgierig naar de laatst bekende koopsom voor een woningwaarde indicatie? Koopsom en WOZ vraagt u eenvoudig op bij kadasterdata, u krijgt een modelmatige waardering en de laatste transactie (inclusief transactie datum) van een woning. Erg handig bij een aan- of verkoop van een woning of wanneer je de WOZ waarde nodig hebt.

Maak bezwaar tegen een te hoge WOZ-waarde

Zelf bezwaar maken tegen een te hoge WOZ-beschikking? Het WOZ-waarde rapport bevat alle informatie (referentiepanden, transacties in de buurt, modelmatige waarderingen en voorbeeld bezwaarbrieven) om een bezwaar in te dienen tegen een te hoge WOZ beschikking van de gemeente. NIEUW! Laat onze WOZ-consultants bezwaar maken voor u. Wacht niet langer en bespaar op diverse belastingen.